Γραμμή επικοινωνίας: 2106626201
Ανακάλυψε τα «έξυπνα» εργαλεία Kilokiller που θα σε βοηθήσουν να αποκτήσεις τη σιλουέτα των ονείρων σου…
Kilokiller miniSizer

Ο απόλυτος φυσικός σύμμαχος στο αδυνάτισμα!

3ΠΛΗ ΔΡΑΣΗ:

  • Καίει το λίπος
  • Συμβάλλει στην απώλεια βάρους
  • Μειώνει την κατακράτηση υγρών

Το ΝΕΟ Kilokiller miniSizer, προϊόν επιστημονικής έρευνας των εργαστηρίων Nutrisante, βασίζεται σε ένα δυναμικό συνδυασμό 2 φυτικών δραστικών συστατικών γνωστών για τις ευεργετικές τους ιδιότητες.


Το πράσινο τσάι (Camelia sinensis) είναι ένας αειθαλής πράσινος θάμνος που φύεται κυρίως στα βουνά της Ασίας. Τα φύλλα του φυτού, αμέσως μετά τη συγκομιδή τους υποβάλλονται σε επεξεργασία με ατμό η οποία αποτρέπει την περαιτέρω οξείδωση των δραστικών συστατικών του φυτού (πολυφαινόλες, με κυρίαρχες τις κατεχίνες), διατηρώντας έτσι αναλλοίωτες τις ιδιότητες του.
Τα δραστικά συστατικά του πράσινου τσαγιού αυξάνουν την ταχύτητα του μεταβολισμού, συμβάλλουν σημαντικά στη καύση του λίπους & μειώνουν την κατακράτηση υγρών.

Το γκουαράνα (Paullinia cupana), είναι ένα θαμνώδες φυτό που φύεται στην Νότια Αμερική. Το όνομά του προέρχεται από τους Ινδιάνους του Αμαζονίου. Στην Ευρώπη έγινε γνωστό το 1817. Οι καρποί του είναι γνωστοί για την περιεκτικότητά τους σε καφεϊνη (γκουαρανίνη) και άλλα συστατικά όπως κατεχίνες, τανίνες, σαπωνίνες.
Τα δραστικά συστατικά του γκουαράνα διεγείρουν το φυσικό μεταβολισμό & έχουν λιπολυτική δράση με αποτέλεσμα να συμβάλλουν αποτελεσματικά στον έλεγχο του σωματικού βάρους.

Το νέο Kilokiller miniSizer, χάρη στη συνδυασμένη δράση των συστατικών του αποτελεί ένα πολύτιμο φυσικό σύμμαχο* στην προσπάθεια σου να αποβάλεις τα περιττά κιλά και να αλλάξεις διάσταση & διάθεση! 

Ολοκληρωμένο Πρόγραμμα 4 εβδομάδων
που μπορεί να επαναλαμβάνεται όσο συχνά χρειάζεται
Κάθε συσκευασία περιέχει 60 κάψουλες

 
ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

2 κάψουλες το πρωί με ένα ποτήρι νερό.

* Στα πλαίσια μιας ισορροπημένης διατροφής

Χρήσιμο tip: Για βέλτιστα αποτελέσματα ακολούθησε ένα ισορροπημένο πρόγραμμα διατροφής σε συνδυασμό με ένα τακτικό πρόγραμμα άσκησης.

Kilokiller Test

Για να ανακαλύψεις τι τύπος είσαι κάνε το KiloKiller test που ακολουθεί.

Έλεγξε την προοδό σου..

Βαθμολόγησε τον εαυτό σου καθημερινά